Maand van de Historische Roman

  Maand van de Historische Roman

Leest u graag historische romans?

Dan is er goed nieuws! Van 1 februari tot en met 9 maart 2019 presenteren wij hartverwarmende en toegankelijke romans met een positieve hoopvolle boodschap. Je kunt je onderdompelen in de geschiedenis met de verhalen van o.a. Sarah Ladd, Julie Klassen, Kim Vogel Sawyer. Zes werkelijk prachtige romans zijn in deze periode voor maar € 15,00 verkrijgbaar in de boekhandel.

Maak daarnaast ook nog eens voordelig kennis met nieuwe én vertrouwde auteurs als Annemari Coetser, Carolyn Miller en Nine de Vries. Download  de kortingsbon(nen), knip de kortingsbon(nen) uit en lever deze in bij de boekhandel.

Kortingsbon downloaden
Donderdag 14 februari is het valentijnsdag 2019.

 Kom gezellig bij ons uw valentijnscadeautje shoppen.
 
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*


Adres:
kerklaan 80, Nieuwerkerk a/d IJssel
Telefoon:
0180-318663
Website:
christelijkboek.com
Mail:
info@christelijkboekhandel.com
Openingstijden


Profiel wijzigen of Uitschrijven 
*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*