Adonai

Christelijk regiokoor Waddinxveen


Medewerking wordt verleend door:
  • - Jan Lenselink - vleugel
  • - André van Vliet - orgel
  • - Mark Wester - percussie
  • - Elsemarieke den Hartogh - fluit
  • - Sylvia Maessen - contrabas
  • - Rineke de Wit - soliste

Op 9 december hoopt christelijk regiokoor Adonai een Kerst- en jubileumconcert te geven in de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. CRK Adonai bestaat dit jaar namelijk 20 jaar. Tevens willen ze deze avond de nieuwe cd presenteren, die vanzelfsprekend op deze avond ook te koop is. De avond zal deels in het teken staan van deze nieuwe cd, maar er is ook volop ruimte voor Kerstrepertoire, deels geliefde nummers uit de 20 jaren die achter ons liggen -het is immers een jubileum- en deels nieuwe stukken.

 
Zoals u van ze inmiddels gewend bent weer een bijzondere poster. Een poster die wel een toelichting verdient.
"Waarom is er gekozen voor een sjofar (ramshoorn?" zult u zich misschien afvragen. "Wat heeft dit Joodse blaasinstrument met Kerst te maken?" Meer dan u op het eerste moment zou denken! Elke keer als het nieuwe maan is, wordt in Israël het feest van de sjofar gevierd, als een feest van hoop, als teken dat de Messias komt! Kerst is voor ons het feest van de hoop en bovendien een feest waar we niet alleen achterom kijken maar ook op de toekomst zijn gericht: Want de Heere zelf zal [...] met een bazuin van God neerdalen uit de Hemel (1 Thes. 4:16a)

De roep van de sjofar : For His Glory

Zo willen ze op dit concert dankbaar achterom kijken naar de 20 jaar die achter ze liggen en in deze adventstijd hoopvol uitzien naar Jezus' wederkomst. 
 
Natuurlijk wordt er weer gezorgd voor een bijpassend decor en een indrukwekkende beamerpresentatie.

Kaarten kosten € 15,-- voor volwassenen en € 10,-- voor jongeren (< 18 jr.)
en zijn te koop bij ons in de winkel of op de website van Adonai (http://crkadonai.nl/)
Voor meer informatie zie op http://crkadonai.nl/