Adonai christelijk regiokoor

Najaarsconcert 'Mijn Bestemming'


De volgende musici zullen koor, solist en samenzang begeleiden:

Jan Lenselink – vleugel

Elsemarieke den Hartogh – fluit

André van Vliet – orgel

Kees de Bruin – synthesizer

Mark Wester – percussie

Thieme Schipper – saxofoon

Kaarten kosten € 15,-- voor volwassenen en € 10,-- voor jongeren (< 18 jaar) en zijn o.a. bij ons verkrijgbaar.

 

 

Zie voor meer informatie de website van christelijk regiokoor Adonai: www.crkadonai.nl/

Je leeft je leven, geen vuiltje aan de lucht, en dan ineens gaan de dingen zo anders dan je had gedacht, de mist komt op en de koers die je had is niet meer zo duidelijk. Het is goed om te bedenken, voordat je in de mist verdwaalt, dat er één is die weet wat er komt, die je op koers houdt. Jezus zegt: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Blijf dicht bij Mij en Ik breng
je op je bestemming, in het Nieuw Jeruzalem.

 

‘mijn Bestemming’,
de titel van ons najaarsconcert. Een titel gekozen vanuit de hoop die we mogen hebben. We leven niet een toevallig leven, we zijn niet zomaar hier, dit is niet ons thuis. Er zit een plan en een doel achter, namelijk een eeuwig leven bij onze Schepper. Daar willen we dit concert over zingen. Deze hoop en dit vertrouwen, ondanks de pijn die we in dit leven kunnen ervaren, zullen centraal staan in prachtige liederen zoals: ‘Als het leven soms pijn doet’, ‘Blessings’, ‘U, Die mij geschapen hebt’, ‘Faith to carry on’ en ‘Op die dag in de hemel’.

Marco Hoorn zingt een aantal solonummers en een aantal nummers samen met het koor. Natuurlijk is er ook samenzang die past in de lijn van het programma, en wordt het geheel weer ondersteund door een indrukwekkende beamerpresentatie.