biblejournaling


Bible journaling (losbladig)

Met bible journaling ga je creatief in je Bijbel aan de slag: met knippen, plakken, kleuren, tekenen en handlettering maak je de pagina's persoonlijk. Met dit pakketje maak je een vliegende start met bible journaling! Het pakketje bevat tekststickers, handige bijbeltabstickers, knipvellen, sjablonen, grote stickers en een fineliners en een uitleg over hoe je begint met bible journaling.

€ 9,95

 • Uitverkocht

Loveletters posterkarton

Loveletters - posterkarton. Bloc met 24 blanco vellen van glad karton. Ideaal om je mooiste teksten te letteren en te presenteren. Dit bloc posterkarton hoort bij het inspiratieboek 'Loveletters', 9789033820502. Het gladde karton is speciaal vervaardigd voor handletteren. Werk je mooiste creaties uit op dit papier en presenteer door ze op te hangen, in te lijsten of door gewoon neer te zetten. Ook verkrijgbaar: Loveletters - fineliners en het Loveletters inspiratieboek met 52 inspirerende overdenkingen en persoonlijke handletteropdrachten.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Basishandboek handlettering

Het creatieve handboek om zelf de mooiste letters en woorden te leren tekenen. Handlettering is immens populair. Je ziet de getekende letters overal! Dat ziet er niet alleen superleuk en trendy uit, het is ook erg verslavend om te doen. In dit praktische handboek ontdek je hoe je stap voor stap de mooiste letters, woorden en zinnen tekent, van basisvorm tot versiering. Je zult merken dat je die leuke handgeletterde quotes die je onder meer op Instagram of Pinterest ziet, al snel zelf kunt maken.

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Schrijfbijbel en Bible Journaling-pakket

Deze Schrijfbijbel bevat extra schrijfruimte om notities te maken. Door het wat dikkere (off white) papier leent deze Bijbel zich ook goed voor Bible journaling: een creatieve manier om met Gods Woord bezig te zijn. De Schrijfbijbel bevat een handig elastiek en leeslinten.  lees verder/ meer informatie...

€ 49,95

 • Uitverkocht

Love to write!

Love to write! is goed als persoonlijk dagboek te gebruiken of als
aanvulling op een dagboek. Maar het is ook erg geschikt voor
groepsgebruik. Bij iedere vraag is er veel ruimte en de papiersoort
maakt het makkelijk om in het boek te schrijven. Je hebt geen apart
notitieboek nodig, pak dit boek en je kunt aan de slag! Lees verder..

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Loveletters handletteren

Loveletters. 52 bijbeloverdenkingen en inspirerende handletteropdrachten. Handletteren is helemaal hip. Het werkt ontspannend en elke keer dat je ermee bezig gaat creëer je iets unieks. Het leuke is dat er bij handletteren eigenlijk geen regels zijn. Je kunt verschillende lettertypes door elkaar gebruiken en op Pinterest, Instagram, YouTube of andere websites vind je enorm veel inspiratie. Loveletters geeft nog iets extra's. Het legt een prachtige link tussen stille tijd en creatief aan de slag gaan met handletteren. In het boek vind je 52 bijbeloverdenkingen. In deze teksten staat de liefde van Lees verder..

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1


Creativitijd met de Bijbel

'Creativitijd met de Bijbel' van Linette Trapman is een PUUR! Inspiratie doeboek voor Biblejournaling. Een praktisch boek vol voorbeelden, leuke oefeningen, overtrekpatronen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Inspiratie voor wie wil beginnen met biblejournaling en handletteren of voor wie extra technieken en ideeën wil opdoen

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1Handlettering doe je zo!

Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenberg kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en pinterest maar weet je niet hoe je moet beginnen? Met dit boek lukt het wel! Duidelijke stap-voor-stap handleidingen, tips, trucjes, heel veel inspiratie en kleine projecten om direct mee te beginnen.

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Creatief handletteren en meer

Maak prachtige, met de hand geschreven kunst en objecten met Creatief handletteren en meer. Dit fraaie boek staat vol creatieve voorbeelden, leuke oefeningen en eenvoudige stap-voor-stapprojecten. Je ontdekt hoe je woorden en letters door middel van hedendaagse kalligrafie en verluchting, illustratie en schrijven met krijt verandert in adembenemende projecten die je kunt gebruiken als cadeaus, woningdecoratie en meer. Lees verder..

€ 14,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1


Enjoy you are blessed

Twee luxe vierkante cadeauboeken in de bekende Enjoy-serie. Naast deze titel is Your are loved beschikbaar. De boeken hebben een gewatteerde cover, aansprekende illustraties en zijn scherp geprijsd. Een ideaal cadeau voor vrouwen! Past ook zeer goed bij belijdenis en volwassendoop. You are blessed bevat de mooiste zegenwensen, full colour geïllustreerd

€ 7,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Handlettering voor kinderen

Handlettering is helemaal hip. Zelf vrolijke, leuke en originele letters tekenen is razend populair! In dit boek vind je 15 volledig uitgewerkte alfabetten van fantasieletters. Wat dacht je van wolken en bloemen? Of van bubbels en krullen? Bij elk lettertype krijg je telkens een originele opdracht en een oefenpagina waarop je naar hartenlust kunt tekenen. Pak snel je potloden, stiften en fineliners erbij, volg de opdrachten en teken de mooiste letters! Tips..

€ 7,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1