Informatie boekenbon


Lezen is een leuke en leerzame bezigheid voor jong en oud. Het kan het leven echt verrijken en een boek is dan ook altijd een zeer geschikt cadeau om te geven voor iedere gelegenheid. Wélk boek u precies moet geven, dat is alleen iets lastiger in te schatten dan het lijkt. Iedereen vindt iets anders leuk en het risico dat het door u gegeven boek ongelezen in een stoffige kast verdwijnt is dan ook een realistisch scenario. Wilt u dit voorkomen en er 100% zeker van zijn dat u een boek cadeau geeft dat bij de ontvanger in de smaak valt? Geef dan de Nederlandse Boekenbon cadeau. Met de Nederlandse Boekenbon kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete boek uitzoeken. Hij of zij heeft hierdoor haast onbeperkte keuze in soorten boeken van verschillende genres. Van informatieve boeken tot literaire meesterwerken en boekenreeksen, echt voor iedereen is er wel een geschikt boek te koop!

  • U kunt kaarten kopen ter waarde van € 10, € 15, € 20 en € 25. Ook is de kaart verkrijgbaar met een zelf te bepalen waarde (tussen € 5 en € 250). U kunt iemand dus een Boekenbon-cadeaukaart van € 33,33 of € 123 euro geven.
  • Boekenbon is 10 jaar geldig
  • De papieren Boekenbon is voor onbepaalde tijd geldig. Het is zeker nog mogelijk om deze in te leveren bij de boekhandel. Ook kunt u nog steeds de papieren Boekenbon in guldens inleveren. Deze wordt dan in de winkel omgerekend naar euro's.
  • Online saldo checken: check saldo